L1A en L1B

Juf Ann (L1A) en juf Melanie (L1B)

Nieuws uit de klas


Na de paasvakantie

Even wat extra uitleg voor na de vakantie:
Wij geven geen online les. Wel starten we met nieuwe leerstof (rekenoefeningen met brug) m.b.v. instructiefilmpjes. I.p.v. de website (www.blijdhove.be) zullen we met classroom werken. Dit om het overzichtelijker te maken voor jullie. Wij leggen maandag na de vakantie materiaal klaar per kind. (Spellingswerkboek, hup werkboek en leesboek en een rekenbundel) die mogen jullie maandag tussen 8u30-16u ophalen op school (Best een zak meenemen). De blaadjes van de rekenbundel staan op classroom, want daarop staan evt. filmpjes die de oefeningen ondersteunen.
De gegevens voor classroom (e-mailadres en wachtwoord) zal bij het pakketje zitten.
Per dag is er een taaltaak, een rekentaak en evt. nog een spellingstaak voorzien. Ook verwachten we dat er 1 boekje gelezen wordt via boekenkast op Bingel. Vrijblijvend mag er nog geoefend worden op Bingel.
Probeer jullie zoveel mogelijk aan het schema te houden. Zeker niet méér blaadjes maken dan aangegeven. Gelieve ook zorg te dragen voor het materiaal. ☺️
Nu even vakantie en op maandag 20 april beginnen we er aan!

Vele groetjes vanuit ons ‘kot’ 😄

Juf Ann en juf Melanie

Generic placeholder image

Eerste schoolweek

De eerste klassertjes hebben een hele goede start gemaakt. We maakten kennis met Hup, we leerden ons eerste woordje 'ik' lezen en schrijven, we leerden nieuwe vriendjes kennen. We hebben ons geen seconde verveeld.
Kindjes die nog geen 3 potjes hebben, een rekkermap en turngerief, gelieve dit graag tegen maandag in orde te brengen.
Bedankt !
Juf Ann, juf Melanie en juf Elien.

Generic placeholder image