L6A en L6B

Juf Ann G. (6A) en meester Helmut (6B)

Nieuws uit de klas


oma's (en opa's) aan de top grootouderfeest

Vrijdagnamiddag brachten de oma's en opa's van de leerlingen uit L6 een bezoekje aan onze school. Ze speelden gezelschapsspelletjes met een koffie en een koekje, en natuurlijk... hun kleinkinderen. Met een zelfgemaakte attentie en een dikke kus werden de grootouders warm ontvangen. Het werd een gezellige namiddag!

Generic placeholder image

TRAIL run tvv Bednet

Op vrijdag 22 november liepen onze leerlingen ten voordele van het goede doel. Iedereen had een warme pyjama aan voor de warmste week. Een parcours door de school met een klein 'feestje' achteraf zorgden voor een onvergetelijk moment voor onze leerlingen. DIKKE PROFICIAT!

Generic placeholder image

Fiets binnenstebuiten Techniek

De leerlingen van 6A leerden hun fiets kennen op allerlei manieren. Hoe ziet een tandwiel eruit? Hoe werken de versnellingen? Wat is de remafstand van een fiets? Hoe leggen we een afgevallen ketting er weer op? ... De leerlingen experimenteerden er op los en bekeken de fietsen van binnen tot buiten. Top gewerkt!

Generic placeholder image

Hallo'wie'n Naamskelet

De leerlingen uit 6A maakten vandaag een persoonlijk skelet. In sierlijke letters schreven ze hun namen op en na het toevoegen van een skelethoofd creëerden ze een eigen halloweenwezen.

Generic placeholder image