L5A en L5B

juf Tine L. (5A) en juf Goedele (5B)

Nieuws uit de klas


Aline uit 5A heeft een nieuw broertje!

Aline uit klas 5A kreeg er vannacht een nieuw broertje Lucas bij! We knutselden deze namiddag met de hele klas een mooie kaart voor Lucas! Proficiat aan Aline en gezin! :-)

Generic placeholder image

Carnaval op school!

Gisteren was het zover. We vierden met de hele school carnaval. In de ochtend konden we genieten van een spetterende show waarbij een prins en prinses carnaval uit het 6de leerjaar verkozen werden. Vervolgens smulden we van heerlijke frietjes en een frikandel. Als kers op de taart trotseerden we door de straten met de hele school in onze prachtige kostuums. Kortom het was een hele leuke dag! Neem zeker eens een kijkje in ons album.

Generic placeholder image

Goede voornemens voor 2020 in 5A! Gelukkig Nieuwjaar!

Vandaag was de eerste schooldag van het nieuwe kalenderjaar. We gingen van start met het noteren van onze goede voornemens voor in de klas/op school! We zullen dan ook ons beste beentje voorzetten om aan onze voornemens te werken!

Generic placeholder image

Succes met de proefwerken!

We wensen alle vijfdeklassers heel veel succes met de proefwerken! Na inspanning volgt ontspanning!
Liefs,
Juf Elien, juf Goedele en juf Tine

Generic placeholder image

Sint op bezoek!

Op donderdag 5 december kregen we de Sint en zijn pieten op bezoek in onze klas! Ze vertelden ons dat we allemaal braaf waren geweest en we werden beloond met cinematickets en heel wat lekkers!

Generic placeholder image

RUN TRAIL!

Gisteren was het zover. In het kader van de warmste week organiseerden we met onze school een RUN TRAIL ten voordele van Bednett. We trokken onze pyjama en loopschoenen aan en legden een parcours met hinderenissen af door in en door onze schoolgebouwen! BRAVO aan alle vijfde klassers voor jullie steun en enthousiasme!

Generic placeholder image

Fijne herfstvakantie!

We wensen al onze vijfdeklassers een deugddoende herfstvakantie toe met veel ontspanning en plezier!
Juf Goedele, juf Elien en juf Tine

Generic placeholder image

Benjamin uit 5A is jarig!

Zaterdag werd Benjamin 10 jaar! We deden dan ook ons best om onze jarig extra in de watten te leggen!

Generic placeholder image

Merel uit 5A is jarig!

Donderdag werd Merel uit klas 5A 10 jaar! We deden dan ook ons best om onze jarige extra in de watten te leggen!

Generic placeholder image

Tibo uit 5A is jarig!

Vandaag werd Tibo 10 jaar! We deden dan ook ons best om Tibo extra in de watten te leggen! Geniet nog van jouw dagje Tibo!

Generic placeholder image

Yanaïka uit 5A is jarig!

Zaterdag werd Yanaïka 11 jaar! We deden dan ook ons best om Yanaïka extra in de watten te leggen! Geniet nog van jouw dagje Yanaïka!

Generic placeholder image

Winnaars veldloop!

Vorige week dinsdag werd een loopwedstrijd georganiseerd door de scholengemeenschap. We vielen met het ganse vijfde leerjaar twee keer in de prijzen! Sam uit 5B behaalde een gouden medaille en Mei Li uit 5A behaalde een zilveren medaille! Wauw! Wat zijn we trots op onze looptalenten!

Generic placeholder image

Een rups in de klas!

Seppe uit klas 5B bracht vandaag een rups mee naar de klas. Hij vond die rups bij zijn opa op de boerderij. Wat leuk dat Seppe ons zijn vondst liet zijn.

Generic placeholder image

Verkiezingen leerlingenraad

Deze week vonden de verkiezingen plaats voor de leerlingenraad. 1 leerling uit klas 5A en klas 5B mag zijn klas vertegenwoordigen in de raad. Voor klas 5A hadden we drie kandidaten. Mauro, Muhammad en Aline gingen de strijd aan om een plaatsje te verdienen in de raad. Vandaag mochten we gaan stemmen. Muhammad werd verkozen uit klas 5A en Enno werd verkozen uit klas 5B! We wensen hen veel succes en zijn er zeker van dat ze dit zeer goed zullen doen om onze klassen te vertegenwoordigen!

Generic placeholder image

Elise uit 5A is jarig!

Vandaag werd Elise 10 jaar! We deden dan ook ons best om Elise extra in de watten te leggen! Geniet nog van jouw dagje Elise!

Generic placeholder image