Home > Klassen > L4A >

L4A

Meester Dirk

Nieuws uit de klas


Veel appeltjes voor de dorst verkocht.

Met de appelverkoop zetten we ons beste beentje voor voor Broederlijk Delen. Ze vielen zeker in de smaak. Waarvoor dank.

Generic placeholder image

Voorstelling verteltassen

Na een weekje voorbereiden, spelbord met pionnen en spelregels uitwerken en een uitnodiging opmaken, was het vandaag eindelijk zover! We stelden ons prentenboek voor aan de klasgenootjes. Top!

Generic placeholder image

Hij kwam... hij kwam...

Vandaag werden we verrast door iemand met een lange witte baard en een roetpiet. Dankjewel voor de lekkere klaaskoek, de snoepjes en het toffe klasgeschenk!

Generic placeholder image

Een meer-dan-geslaagde tweedaagse

Met alle 28 vierdeklassers verkenden we 2 dagen de frontstreek rond Ieper en Zonnebeke. Elk peloton zette zijn beste beentje voor om allerlei opdrachtjes i.v.m. WOI uit te voeren. Zo werd het zeker een tweedaagse om nooit te vergeten.

Generic placeholder image

Speurneuzen op pad

De Gasthuisbossen werden grondig verkend door een 14-tal speurneuzen. Daarbij hanteerden ze het kompas, een plattegrond, een boomhoogtemeter en insectenpotjes. Kortom: een geslaagde uitstap!

Generic placeholder image

Kandidaten voor leerlingenraad

Een zevental leerlingen van onze klas stelden zich kandidaat voor de leerlingenraad. Bekijk maar eens hun prachtige zelfgemaakte affiches. De stemmen zijn uitgebracht en worden nu geteld... Spannend!

Generic placeholder image

Waar is dat feestje?

De eerste schoolweek werd feestend afgesloten in het Brouwerspark. Daar zorgde clown Stef voor een spetterende show. Of we ervan genoten hebben? Natureluurlijk! Bekijk maar eens het bijhorende fotoalbum.

Generic placeholder image