Home > Klassen > L4A >

L4A

Meester Dirk

Nieuws uit de klas


Njam njam

Onze 24 keukenpietjes gingen aan de slag met onze zelfgekweekte champignons. Lekkere pizza baguetjes waren het resultaat! Bekijk maar eens de foto's die daarvan getuigen.

Generic placeholder image

Een meer dan geslaagde boswandeling!

Vandaag trokken de twee vierdes naar de Gasthuisbossen. Gewapend met kompas, plattegrond, een wegomschrijving en een boomhoogtemeter. Zo leerden we heel wat boomsoorten kennen. Konden we veel paddenstoelen en varens waarnemen. En zagen we kikkertjes, spinnen, duizendpoten en kleine insectjes. Bekijk maar eens de bijhorende foto's.

Generic placeholder image

Carl Cneut onder de loupe

Deze namiddag trokken met bereidwillige chauffeurs (waarvoor dank) naar het Nationaal Tabaksmuseum te Wervik. Daar wachtte een gids ons op. Ze leerde ons op een boeiende manier de illustrator Carl Cneut kennen. En we mochten zelf ook een beetje in zijn voetsporen treden door een eigen, origineel varkentje te tekenen. Zeker geslaagd!

Generic placeholder image

Een extra speeltijd op wieltjes

Door de wind, door de regen, dwars door alles heen rolden we deze namiddag rond op de speelplaats. Werden gespot: skeelers, fietsen, skateboarden, waveboarden, een go-cart en steppen. Bekijk de bijhorende foto's maar eens.

Generic placeholder image

24 superhelden gespot!

In onze klas zijn deze week 24 superhelden gezien. Elk met hun eigen speciale talent. Veelbelovend!

Generic placeholder image

We zijn gezwind het nieuwe schooljaar in gesprongen

Met 24 lieverdjes zijn we vandaag het vierde leerjaar ingesprongen. Wat staat er dit schooljaar nog allemaal te gebeuren?

Generic placeholder image